PGATOUR99 Top Bar

VIDEO



PHOTOS



RESULT

Kun 1½ uge efter triumfen i sin egen turnering, The Langfeldt Trophy (red. WMP), kunne Claes med en helt suveræn 73 netto på 1. runde og en ligeså stabil 76 netto på 2. runde, løfte The International Trophy, og dermed sin anden toursejr i indeværende sæson. Claes sejr var yderst komfortabel og overlegen med 14 slag ned til nr. 2.

Claes spillede sit vanlige spil med 2 jern fra tee og eminent kort-spil omkring greens, og det virker for Claes. Således formåede ingen i førerbolden, eller resten af feltet for den sags skyld, at true Claes' føring efter 1. runde.

I øvrigt formåede kun en håndfuld spillere at forbedre deres score fra 1. runde (Bernie, Jonsen, Mike, Maddie), mens resten af feltet måtte sande, at drinks dagen inden og hård vind på anlægget søndag, var en cocktail som ikke fordrede lave scores.

Monty der ellers kun var 3 slag fra Claes efter første runde, skød en helt usædvanlig 88 netto, men holdt dog qva sin gode 1. runde, fast i en podieplacering som nr. 3.

Gorm der gik en fin runde lørdag, skød ligesom Monty en rigtig dårlig runde søndag, 86 netto, men det var nok til en meget fornem andenplads.

Kosakewitsch fulgte sin 2. plads til CCC op med to rigtig stabile runder, og hans 82 og 83 netto sikrede ham en god fjerdeplads som betyder, at han endnu engang avancerer på listerne og nu ligger meget tæt på placeringerne der giver direkte kvalifikation til Ryder Cup'en.

Bernie spillede sig søndag tilbage, og kunne med en god 80 netto (dagens andenbedste score), avancere 3 pladser frem til en samlet 5. plads.

Maddie, som lørdag, inkl. 2 strafslag på 1. tee fik en 85 netto i hus, gik en fin runde søndag i 81 netto, og sikrede sig sjettepladsen foran Ohl, som højst overraskende skød 87 netto søndag og Mike som fik repareret lidt på sin 89 netto fra første runde, blandt andet med en 12er på 8. hul. De øvrige resultater fremgår under results.

Stort tillykke til Claes med en helt suveræn sejr i The International. Claes har nu mulighed for at gøre Bernhoft kunsten efter, hvis han kan vinde TPC, hvilket således vil være Claes' tredje toursejr i træk. Claes avancerer yderligere på Order of Merit og ligger nu nr. 3 med samme indtjening som Bernhoft, men med et bedre resultat i indeværende sæson. Bernhofts femteplads betyder, at han holder fast i sin fjerdeplads på Order of Merit, og er således sidste mand i førerbolden til TPC.

I kampen om den samlede toursejr, nemlig mellem Monty og Ohl, fik Monty skabt sig et komfortabelt forspring på Order of Merit. Monty fører med 250 kr. før TPC, men ligger væsentligt bedre på Fall Finish. Ohl er derfor tvunget til at lave et godt resultat på TPC. Ohl kan dog ikke afgøre det selv, da Monty samtidig skal være flere placeringer værre end Ohl, som skal slutte i top 4 for at have en mulighed.

Claes og Bernhoft har i øvrigt begge en teoretisk mulighed for at hente Ohl på Order og Merit, men det kræver stort set fuldt hus til TPC, inkl. closest to the pin.

Ryder Cup kvalifikationen er om end ikke lige så spændende. Der er hård kamp om direkte kvalifikation blandt 6-7 spillere, og med en major som sidste turnering, som altid er tungt besat, kan alt ske.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER