PGATOUR99 Top Bar

VIDEO



PHOTOS



RESULT

Stemningen var høj da 10 dedikerede PGAere havde indfundet sig i Fam. Lundgrens sommerresidens og luften langsomt blev indhyllet af hjemmebag og pølser på grillen. CCC har nemlig for vane at være pokkers hyggelig, for den beskedne skare der vælger at prioritere den - og i år var ingen undtagelse. Der blevet hygget og grinet - så meget - at selv de bevingede ord fra Formanden, blev overdøvet af CrilleG's historier om hvordan man laver en ”blåhval” på stranden i Cannes…

Hr. & Fru. Lundgren fik en behørig stående applaus for deres indsats - og vi håber meget på, at vi kan indfinde os her næste år igen.

Det gode ved de lidt mindre turneringer, i antal tilmeldte, er at man kommer rundt om alle - og specielt efter en lang sommerpause, er det i særdelshed meget hyggeligt - esempelvis fik vi nu at vide at Jensens kran Ebbe, rent faktisk er en kran og at Freddie muligvis er til gasmaske og gummiheldragt… ( men kun muligvis?)

Asserbo leverer som altid en hyggelig ramme, og i ganske hæderligt vejr med lidt sol og spredte skyer, kunne alle ti mand være godt tilfredse med deres udslag fra måtten på 1st.

Normalt er der jo ellers lidt sommerrust der skal slibes af, men i år var alle på en mission -  de ville vinde det gamle Nipling Jern fra Tip Oldefar Lundgren – som Andreas så tilfældigvis havde givet Lizette med til Skanderborg som stripper pole -  men vi får den sikkert næste år :)

Efter forni var der flere spillere der var i contention;  Dubin var en enkelt over, Jensen 6 over, Monty 2 over og CG 17 over, men stadig 10 under hcp. Med andre ord et fuldstændigt åbent opgør hvor alt kunne ske. Ohl var blevet bedt om ”ikke at krydse 17 teested med sin bag” af et veldrejet medlem, med kommentaren ” Du ligner en gæst.”

Om det var var de ti ens uniformer der 'gave it away' er ikke til at sige, men det rystede i alle tilfælde den lille mand fra Vedbæk (efter en preshot rutine på 45 min) til at slå sit nijern 30 meter out på niende, så han meget mod sædvanen måtte vende i 4 over par. Thuen slog nogle fantastiske slag, men kunne ikke helt finde tempoet på greens -  spørgsmålet hang i luften om han kunne følge sin flotte 9. plads op fra Cph Open… det gik næsten kan jeg afsløre.

Bagni er altid lidt af en ”course management” opgave, hvor det handler om at placere bolden, specielt på 14,15 og 17. Dette er i år blevet gjort let lettere, da man (som et meget populært nyt påfund) har smidt et par græssende får ud på anlægget og nu skabt et GUR area på både 15 og 12. Så lidt mindre drama var der at finde på disse huller. Nul mand ramte 13. green, så ingen CTP dér, men på 11. løb Berni med en fisk, i øvrigt stedet hvor den eneste HOLE IN ONE i PGA regi har fundet sted – afsender. Mr. P. Lundgren (detaljeret beskrivelse findes på Det Kongelige Bibliotek, under ” små mirakler” efter Slagen ved Reden.)

Vejret var ved at trække op – og sorte skyer nærmede sig da det sidste hold puttede ud på 18.

Alle folk, skal det nævnes, har forstået Ready Golf og andre formaninger, så en nu til dags PGA runde er ved at nærme sig de 4 timer. Så var der ribbens sandwich og velfortjente pommes fritter til drengene og nu skulle pengene og hæderen fordeles…

Thuen fik sin 10. plads – så tæt ved års bedste, Røss blev 9er og kunne sammen med en bag fyldt med gamle bananskralder, gå i tænkeboks over hvordan han vil få vendt spillet mod en Ryder Cup udtagelse i 2013…

På første pengegivende placering finder vi Dums, som smed det hele væk på 18 med en 9er (er nok ikke klar til at gå sidste bold i RC :)

Berni blev 7er  i 79 netto, hvilket var flot når man tænker på hvor han var kl. 02 dagen inden.

Ohl blev 6er, Crille G 5er og skal en tur ned i hcp med en 77 netto, samme score som Ohl i øvrigt.

Fjerde blev Monty i 76 netto 79 brutto, tredje blev S. Jensen, som har gang i sin absolut bedste sæson og ikke er lang fra at spille sig i sidste bold til TPC (for første gang).

Nr. 2 blev Kussen, og hold da op en indsats, efter et halv skidt år. Endelig fandt den gode Kuss Kuss sit smukke rytmiske sving frem og producerede en enestående 75 netto -  det betyder et væsentligt avancement på alle lister og han kan nu både øjne RC, og top ti på både OoM og WR. Den må have givet en ordentlig omgang kuss...

Vinderen blev helt fortjent, den gode Dubino, som i en fabelagtigt 72-75 brutto, nu kan sætte sin 15. PGA tour sejr på kaminhylden. Flot flot indsats Dubin, du er en sand PGAer med de helt rigtige værdier - og så spiller du øjensynligt bedre med regnbukser (commando)...

Vel mødt til The International og tak for en forrygende dag i Asserbo.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER