PGATOUR99 Top Bar

VIDEO



PHOTOS



RESULT

På en solbeskinnet lørdag formiddag mødte et talstærkt PGA felt op på Simon's Golf Klub til Nordsjælland Open 2013. Der var 17 mand tilmeldt, men feltet blev yderligere forstærket, da Dubin lod sin kone føde alene (nej det passer ikke, hun kunne ikke få Dubin Jr. ud til tiden, og han er stadig en super god far, med de helt rigtige prioriteter ;) -  og så med Bernie, der ikke havde stillet sit ur til jydetid og derfor missede sit fly og sit celebritywedding på Sicilien. Det betød at vi var 19 medlemmer parat til at tage imod en krævende Simon's, der med sine hurtige greens og ubarmhjertige rough absolut ville få det bedste frem i vores vindende spiller.

Nordsjælland Open er historisk set oftest blevet vundet af medlemmer fra klubben - sidste år af Kornerup og tidligere af spillere som Monty(2010) og Jensen(2011). Selv Røss har fået en 8. plads her for en fem års tid siden, så mange havde nok set at vinderen ville komme herfra…men sådan skulle det ikke gå (desværre).

Inden vi når de pengegivende placeringer, synes jeg lige det skal nævnes at Tuck gik en flot 82 netto og fik en 10. plads - sæsonens bedste. Godt gået Tucks!

På en 8. plads listede Damsbo ind med en 79 netto og holder et ganske flot placeringsgennemsnit. Han ligger bestemt til en Ryder Cup plads, hvis han holder niveauet resten af sæsonen. Monty blev nr. 7. og havde som eneste lyspunkt en eagle på 17. hul. Hans WMP banemand, Maddie, blev nr. 6 med en 75 netto. Jensen holdt Simon's fanen højt og blev nr. 5, og ligger, her halvvejs i matchprogrammet, godt til på begge ranglister. Vores Sicilianske ven, Bernie, der med en forrygende 34(ud) ellers lå til væsentligt mere endte med 44 hjem og en fjerdeplads (måske savnede han stjernerne for meget til sidst?). Nr. 3 blev Slapper, som med denne placering endelig fik sat skub i sin sæson - nu er alt lige pludselig indenfor rækkevidde, så tryk du bare på pedalen Liba.

Nr 2 blev Ohl.

Dubin vendte i 40 (5 over) og lignede ikke en mand der havde andet end fødselsbekymringer på nethinden. Men med en imponerende 3 under par på bagni, kunne han sætte sin underskrift på en flot netto 70 og notere sig sin 14. sejr på PGA touren. Dubin takkede i sin tårevædede tale alle der havde været med til at få ham til dér hvor han er nu (tror det var Dumsbo der kørte ham derop) og glædede sig over at han nu kunne være med til sin egen morgenmad til PCE. Dubin kan desuden bryste sig med et nyt hcp., som sikkert kommer belejligt med fødslen af tredje barn :)

Alt i alt en strålende dag på en virkelig god golfbane. Vi glæder os allerede til at komme igen næste år til den 16. udgave af Nordsjælland Open.

 På gensyn til PGA Classic på Falsterbo.

The Board

2013.06.08 - Nordsjælland Open

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER