PGATOUR99 Top Bar

RESULT

På en skøn forårsmorgen mødte 20 forventningsfulde PGA'ere til start på Københavns royale anlæg. Selvom der var tilmeldingsrekord for året, kunne det have været endnu bedre, idet Røss måtte kapitulere til en slem halsvirus (sars) og Gorm, ligeledes på dagen, måtte melde fra på grund af for ivrig brug af venstre hånd...

En kort annoncering fra Formanden der fortalte om konstruktive tiltag på hjemmesiden - hvor alle lyttede intenst med, særligt Toft, der til anledningen bar en helt ny Ralph uniform :)

KGK stod for årstiden særdeles flot og spillede nemt. Roughen var ikke vokset helt til endnu, men det betød dog ikke at banen ikke bed fra sig, med sine ondulerede greens og run-off områder og en ikke uvæsentlig vind.

KGK er altid en god test og helt som andre internationale klassebaner, belønner den lige slag og straffer i roughen med et helt til et halvt slag, men bolden kan altid findes.

Med 20 mand i feltet var der reel risiko for at få en ordentlig lussing på WR og sit placeringsgennemsnit, så alle var tændte på at levere et hæderligt resultat, som minimum.

Som regel er Closest to Pin en meget god indikator for hvem der er på kornet på dagen - og da Damsbo havde lagt den op til 20 cm på 12. tænkte de fleste nok at han var in contention. Og da hans historie efterfølgende kunne forklare at han havde været i hulkant med et 3 jern i strid modvind, så var Oliver en mand man tænkte ville blande sig i striden om at vinde The Holy Grail a.k.a. CPH Open trofæet - the chalice that holds the source to everlasting life and was given to Joseph of Arimathea during the last supper with Christ.

Men andre gjorde det også godt; Claes var godt kørende, Jensen brugte hele anlægget for at sætte sin score sammen, Mike & Maddie - eller Sigfried und Roy som de kaldes i kommunen - viste også gode takter. Jonsen, som eller havde to strafslag med i baggagen pga. sent fremmøde, spillede strålende. Ærgerligt at han glemte at notere det på scorekortet så scoren kunne tælle. Lær Det Nu :)

Ohl kom ind i sin sædvanlige superscore, som han også helt efter sædvane var vildt utilfreds med - så han smed en 74 på bordet og forventede at lande midt i feltet, hvilket man normalt ville gøre på KGK.

Men denne dag var den svær at stikke. Heldigvis kunne Claes matche, og med en bedre sidste 3 netto (jvf. R&R ruling) kunne han træde ind som runner-up. Jensen ligeledes i 74 blev nr. 4 og holder flot fast i sin fine start og ligger pt. nr. 2 på OoM. Dubin blev nr. 5 med Bernie, Crille og Fisken på de sidste pengegivende placeringer.

Flot spillet, i sær af de sidste to hvor Crille sågar kunne supplere med en Longest på ca. 125 meter. Troels-Smyythh havde en Closest på 18. og Dumsbo landede en enkelt Closest til trods for godt spil.

Men hvem vandt så...? Jo, det gjorde Monty i en stabil 72 netto, 76 brutto. Sejr nr. 22 i øvrigt! Monty springer op på en 3. plads på OoM og kampen tilspidses endnu engang.

Det lader til på alle niveauer at blive en fantastisk sæson og med Tylösand lige om hjørnet er der masser at glæde sig til - vi er kun lige begyndt :)

Tak for en strålende dag, og på snarligt gensyn i det svenske.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER