PGATOUR99 Top Bar

RESULT

Med et fuldstændig vanvittigt putt på 18. hul til TPC, dåset fra fairway, kunne en glad Monty strække armene i vejret og fejre sin tredje store triumf på touren.

Monty vandt senest touren i 2010 og i øvrigt tilbage i 2005. Begge gange tidligere er Monty kommet bagfra og har overtaget førstepladsen på Order of Merit, men denne gang førte Monty touren inden årets sidste major, TPC.

Monty leverede endnu engang et rigtig godt resultat til TPC og sikrede sig med en 76'er tredjepladsen, hvilket betød, at Monty distancerede sine nærmeste forfølgere yderligere på OoM og toursejren blev således cementeret med i alt kr. 5.150 på OoM, idet Monty tillige vandt Fall Finish. Ikke nok med den samlede toursejr vandt Monty tillige World Rankings 2012 med et helt suverænt average på 3,00 i 8 turneringer.

Sæsonen bød dog kun på en enkelt toursejr, nemlig sejren i The International, men Montys resultater har været yderst stabile hele sæsonen med en fjerdeplads til British Open som sæsonens dårligste resultat. Stort tillykke til Monty som med sejren skriver sin ind i historiebøgerne som en af de få der har vundet touren over 3 gange, udover Ohl der har vundet touren 5 gange og Dubin der har vundet 4 gange.

Monty blev behørigt fejret til Champions Dinner på The Loft og kan nu gå i træningsmode over vinteren for at jagte endnu en stor triumf i 2013

Stort tillykke fra PGA med en fuldstændig suveræn sæson – en værdig vinder!

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER