PGATOUR99 Top Bar

VIDEO



PHOTOS



RESULT

På en solbeskinnet søndag i august var et talstærkt PGA felt på 19 mand, mødt op på Nordsjællands genvundne perle, Simons GK.

Alle nåede sign-in til tiden, dog var en sjældent fordrukken Ohl mere rusten end et søm i Claes' nye hus; ikke helt golfklar, hvilket han 7 timer senere måtte bekræfte. Det åbnede heldigvis døren for andre, mere ædruelige PGAere - en af dem ikke værende Slapper, der med et drive på en meter venstre om rød teeboks på 1st, ud på fairway i 6 - nok havde håbet at han kunne have givet skylden på den mexicanske orm :)

Bomhoff var med på et sjældent visit og fik flere minutters taletid ved course sign-in, til bl.a. at forklare hvad han havde lavet de seneste par år. Ikke mange gik specielt berigede derfra, så det kan være den skal følges op med en mail - men han er tilbage i DK for good til august næste år - og det glæder vi os meget til Bommi! Men heller ikke Bom var i sit es denne søndag, så hvem havde stået tidligt nok op til at kunne klare Simons's velpræparerede fairways, hurtige greens og vanskelige pin placeringer. En af dem var T. Troels-Smyth som blev flot nr. 6. Thomas havde ellers bebudet et afbud pga af skader, men viste flot spil og er nu igen en kandidat til Ryder Cup - godt gået TTS!

Mike som heller ikke har haft den mest vellykkede sæson, so far, fik sat en flot runde sammen og blev nr. 4, hvor han bl.a. var 2 over på forni, og viste at han er ved at finde noget der kan bruges. Og så skal vi da også lige have med i teksten, at Mike fik en HOLE-IN-ONE på Københavns 8. (gl) på en af hans træningsrunder - så giv ham lige et klap på skulderen næste gang I ser ham - for han er for ydmyg til selv at nævne det :) Ikke ligefrem et trademark for PGA.

Berni der ellers havde siddet tungt på alt i år (læs 3 turneringssejr i træk) kunne ikke holde kadancen og måtte nøjes med en 81 netto og en placering udenfor de pengegivende. Så der er vist kun en ting at gøre Berni, ifht. The International; smid Jonsen en 200 mand for en dobbeltdækker - han er super underholdene til den slags begivenheder har jeg hørt...

Til gengæld var det tredje hjul i den triade, O. Damsbo, i storform. Nok inspireret af hans medspillere, men i sjælden skarp form - ramte alle fairways, fortalte underholdende historier og var kontant i det korte spil. Ja en sand nydelse og en spiller der vel næsten sikkert kan kalde sig Ryder Cup spiller. En flot tredieplads blev det til for Bubba Dumsbo.

Nr. 2 blev Monty, som efter en to ugers sommerpause nåede at spille 90 runder og slå 100.000.000 bolde for at spille sig nogenlunde i form - så tillykke med det - overachiever.

Nr. 1 og manden der løb med det flotte NO trofæ, blev ikke uventet en Simon's spiller og heller ikke så uventet Peter Kornerup - en mand der nærmest lyste op under sin vindertale; "Jeg ælsker bare PGA". Det kan vi godt lide at høre, også selvom at det kom fra en mand der havde drukket otte store fadøl imens han ventede på at bolden bagved kom i hus... Men hold da op Peter - godt gået og tillykke med Plantation Course kvalifikation og Ryder Cup udtagelse... Nu er det en tur til Sverige og et besøg på en helt ny bane, PGA National, som garanteret vil give os endnu flere dejlige PGA minder (siger Morten Korch).

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER