PGATOUR99 Top Bar

RESULT

På en ellers varslet regnvejrsdag skinnede solen flittigt over Asserbos gamle bane. Kun 12 glade PGAere havde givet sig selv tiden til at deltage i en af PGAs ældste turneringer, Casa Callela Cup, og det skulle vise sig at være en historisk en af slagsen :)

Men først skal vi lige kort runde et dresscode issue, som desværre, men helt berettiget blev sanktioneret overfor tre medlemmer; Toft havde valgt at møde op i en grøn RL polo; Claes havde forsøgt at købe en ny, men uden held; Ohl mødte op i den gl. grønne. Gode forsøg alle tre, men altså ikke retmæssigt og det blev sanktioneret med 100 kr. fratræk på OoM jf. R&R. Der blev på den baggrund gjort indsigelser fra Ohl. Sagen blev behandlet i regelkommiteen og sanktionen fastholdt og accepteret. Bemærk at denne linie fremover vil blive fastholdt uden dispensationer, så husk det rigtige gear!

Asserbos anlæg stod svært; høj rough langs alle fairways og hurtige greens gjorde de allerede vanskelige huller til en tough udfording for alle. Man kunne dog glæde sig over, at selv en sidste plads ikke gav en værre placering end nr.12, og det kunne faktisk for nogen forbedre deres placeringsgennemsnit på WR.

Dessau måtte tage til takke med en tolvteplads i 102 netto, men endte til gengæld ikke uden spillepartner på 18. som sidste år, så lidt forbedring blev dog observeret.

Blandt de pointgivende placeringer var det nok mest overraskende at Dubin befandt sig på et ydermandat og kun kom hjem med en 50 kr. seddel, men 81 netto vidnede om rum for forbedring.

Slapper kom fint rundt og endte på syvendepladsen og virker som den stærkeste af ham og Frank Hvam...

Monty måtte leve med en skandaløs 10er på 15., hvor en lille dreng lykkeligt slap med et par "ondsindige" øjne, efter at han lystigt slæbte sin bag op ad en grussti midt i Montys nedsving. Det betød to bolde "out" og en ellers perfekt runde i ruiner.

På femtepladsen kom en godt kæmpende Jensen, som nu igen er med i kampen om de eftertragtede Ryder Cup pladser.

Også Maddie fandt stilen og ligner en sikker mand på RC-holdet, og en outsider til OoM titlen (hvis man tror på den slags :)

På podiet kom MG, som ikke har vist meget i år, så det var bestemt på tide at en af de bedste spillere på touren viste sit rigtige værd!

På andenpladsen kom den lille knægt fra Ganløse el. Vedbæk. Ohl gik en altid flot 74 og viste at han til trods for sin straf virkelig er i spil for endnu en OoM titel med kun 50 kr. fra førstepladsen.

Vinderen af CCC 2012 blev Andreas Bernhoft, som for tredje gang i træk vinder på touren. Det er en helt igennem fantastisk præstation som for altid vil være indskrevet i PGAs almanakker. Med en fantomrunde i 73 netto kunne Bernie løfte det gamle niplingjern og glæde sig over et gennemsnit på 1 på WR, en samlet førsteplads på OoM, en altoverskyggende billededominans på vores hjemmeside, og turneringssejr nr. 6 på Tour Victories.

Bernie, Ohl og Lund ligger tæt i toppen, men midterfeltet er super tight, så kampen bliver indædt og alt kan ske, når vi går ind i den sidste tredjedel af sæsonen.

Vel mødt til Nordsjælland Open d. 12 august - og nyd jeres sommerferie (med en masse golf).

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER