PGATOUR99 Top Bar

PHOTOS



RESULT

Af de tretten mand der havde kvalificeret sig til PCE havde otte glædeligt tilmeldt sig og syv af dem indfandt sig i Dubins nye sprudlende residens i Vedbæk. Korne som led af hård jetlag fra en 14 dages familie retrete på Mallorca stødte til i klubben, og måtte starte sin PGA sæson med to strafslag på første. Dubin havde endnu engang leveret en overdådig morgenbuffet, til trods for skimmelsvamp og syge børn. Dubin, du forstår virkelig at give en fornem start på sæsonen, og i særdelshed at gøre det specielt at kvalificere sig til PCE.

Efter morgenmaden var der velbegrundet foruroligelse for hvad der var i vente vejrmæssigt, da man kunne konstatere let snefyning alt i mens formanden forsøgte at fatte sig i korthed (hvilket vel nogenlunde lykkedes). Det var dog til alles tilfredshed at der fra kl. 11.30 og resten af dagen blev leveret fuld sol og næsten ingen vind. Perfekte golfbetingelser, på en perfekt golfvenue. Bar spillet præg af det? Nej, det ville være synd at sige...

Vi var, på grund af vores semiprofessionelle appearence, blevet bedt om at spille Old Course på The Scandinavian fra tee 59, hvilket omtrent svarer til sort klods på Københavns, og selvom det gjorde banen endnu mere fornøjelig, var det nu ikke ekstra udfordinger de fleste manglede. Hurtige greens og velplejede fairways gjorde forholdene svære men meget fair. Havde det ikke været for en 10, 10, 15 afslutning fra Toft, så er jeg sikker på at han ville give mig ret. Hvis nogen nu tænker, om der var nogen der slog den score er svaret heldigvis ja, så Toft var dagens prop.

Det var dog noget mere overraskende at Dubin skulle være den anden der skulle tage hjem uden pengepræmie, men en 92 netto var desværre ikke nok til mere end en 7. plads. Det var i følge Dubin ikke de hårde gastronomiske prøvelser der tappede ham for golfenergien.

Korne kunne til trods for hans to strafslag på 1. spille sig ind på den første pengegivende placering. Det var han så glad for at han fejrede det med en tur til Danish DJ Awards med hele pakken..."skub til taget".

Freddie spillede sig ind på femtepladsen, og det så faktisk længe ud som om det kunne blive meget bedre, men en 11 på syttende, satte desværre en stopper for det. Superærgeligt for Freddie, som ellers ser ud til at kunne holde momentum fra hans Ryder Cup triumf.

På fjerdepladsen finder vi Jensen, vores dokuchef, der dog ikke ønsker denne historie velbeskrevet. Jensen ligger godt til, da han på 4. hul slår sit tredie slag (155m) ind, rammer kæppen og lægger sig død få centimeter fra stokken. Et stort sejrsbrøl strømmer ud af SJ indtil Freddie forsigtigt bemærker, at hans bold da ikke har SJ, jeg er ringridder, som personligt kendetegn. Jensen går fra en firer til en tier og indlevering konstaterer, at de 6 slag havde givet ham sejren. Tough luck. Men en flot fjerdeplads blev det til.

Podiet blev besat af Raunstrup med en flot 83 netto, som kunne have været væsentlig forbedret, havde det ikke været for den kedelige trippel, dobbel afslutning - men 200 kroner sidder dog fint på Raunstrups konto.

Andenpladsen tilfaldt Monty, med en 81 netto, der dog kunne ærge sig lidt over en trippel på 17. som ellers havde givet ham sejren.

Fair var det at den lille mand fra Vedbæk løb med sejren, da han producerede den bedste netto/brutto score i 79/83 og nu kan føre sin 20. sejr til sit navn. Et antal han deler med Monty. Ohl vandt PCE for tredie gang i træk. Det er skræmmende statistik, og Ohl ser ud til at være en af de helt store favoritter til årets PGA titel. Vi takker for en stor dag og glæder os til Åbningsmatchen på Barsebäck - det er jo så fantastisk at PGA er i gang igen!

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER