PGATOUR99 Top Bar

PHOTO GALLERY



RESULT

Bestyrelse kunne notere sig en overvældende tilslutning til årets sidste turnering; Tour Players Championship.  Om det var Michael Ohls altid velsmagende morgenmad, det faktum at Crille G havde meldt sin ankomst eller om det var lejligheden til at spille en sidste gang i den stramtsiddende salmon pink polo vides ikke, men klar stod 24 mand kl. 09:00. De fireogtyve forventningsfulde knægte var in for yet another surprise da det varslede lange regelforedrag af Chairman Lund heldigvis var en decoy for scenesættelsen af den mest ikoniske golfstemme i Danmark - Mr. Henrik Knudsen. Henrik leverede et levende og meget inspirerende foredrag, hvor de lyttende (ekls. Thuen under Årets Tilbageblik) for første gang i PGAs historie faktisk fik noget lærerigt med fra indlægsholder. Efter at have givet Henrik en velfortjent applaus med på vejen, og med gode historier i bagagen drog folk videre til Rungsted GK.

Der var ikke den store spænding i førerbolden, troede man umiddelbart, men det skulle vise sig at blive væsentligt mere spændende end først antaget. Derudover var der en hel række scenarier der kunne udspille sig ift. Ryder Cup, så der var bestemt intensitet i alle bolde der teede ud, denne solrige efterårsdag i september.

Banen spillede pga. af det våde vejr lang, men da der ikke var meget vind, var der gode muligheder for at score lavt. Og da alle nu kendte samtlige R&A rulinger, var der ikke nogen shortcuts. De første meldinger gav en indikation om at det var meget lige over hele linien -  Ohl havde fået en 8 på 4. og havde meldt sig lidt ud og den førende spiller, Dubino, havde startet bogey, triple og sluttet med en triple på 9-enden, så han vendte i 7 over. Derimod var der andre noder i Fiskens klaver – han spillede sprudlende og kom rundt i en helt fantastisk 76er og var førende mand i klubhuset. Kunne det være salmon pink poloen der var Thuens nye supermandtrøje?

Thuen var længe the man to beat, indtil A. Freddie - som har ligget som en bobler til RC holdet - kom ind med en 76er der på bagni var bedre. Freddie elsker Rungsted og ville med sin performance spille sig direkte ind på RC holdet. Godt gået Freddie!

Et hav af spillere kom nu ind med den samme score i 79 og der skulle nu den store kugleramme til for at udrede pointforskellen. Det blev så i særdeleshed tilspidset da førerbolden kom ind, idet Dubin, til trods for en birdie på 16., lå netop på den score. Hvis Monty vandt og Dubin røg ud af top 9, så kunne der ske et troneskift. Den sidste i 79 besatte en 11. plads, så det var spændende som ”bara fan”.

Monty chippede elegant ind på 18 og sikrede sig en par og kunne med en 79 brutto/76 netto løfte armene og vente på den endelig udredning. Det varede dog ikke længe før matematikken gav en værdig vinder og Dubin kunne ånde lettet op og i vild ekstase smide sin putter i vejret og løbe over til Juul og gnave ham i gulvet -  eller noget i den retning…

Freddie endte som 2er og var endnu engang et fis..hår fra en major sejr og Thuen kunne indtage tredjepladsen og spille sig ind i PCE for første gang - og det er sgu godt gået Fisk!!

På 4. pladsen kom Raunstrup i 77 som nu også var RC kvalificeret med Berni (77) og Dubin på 5. og 6. pladsen. Syvende mand var Korne, med Jensen og Claes på de sidste pengegivende placeringer -  i øvrigt alle (fra 6-9) i 79. Claes var dog bestemt den mest bitre af alle, da han var fem over par efter 16., men desværre med to lost balls på 17. måtte notere sig en 9er. I frustration over denne de route, valgte Claes at kanonerer sit drive 800 meter out på 18. (ud over ejendommen, på den anden side af jernbanen, hen over stationen, ud over marken ved Rungsted Skole og ned i bærret på Kim fra Nokken, som var ved at instruere en naturfilm i en af jollerne i havnen). Meget sej TaylorMade driver i øvrigt!

Aftenen fortsatte på The Room, som alle syntes var et kæmpe hit og på alle måder indrammede en fantastisk sæson og endnu et godt PGA år.

Dubin blev fejret med Champagne og bravour og holdt en tårevædet tale til folket.

Nu er der Ryder Cup og flere oplevelser i posen, og for Thuen, en mulighed for at gå i tidlig vintertræning, da han allerede skal være PGA-klar i marts til PCE. Det er da en fantastisk forening - hvor alle drømme kan gå i opfyldelse…

Vi ses snart,

THE BOARD

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER