PGATOUR99 Top Bar

Efter en suveræn sæson med otte Top 10 placeringer, herunder to andenpladser og en sejr i CCC på Asserbo kunne Dubin efter sit sidste putt på 18. hul i TPC løfte armene i vejret og juble over sin fjerde store triumf på The PGA Tour. Dubin har tidligere vundet touren i 2000, 2001 og 2006.

Det blev dog lidt mere spændende end forventet; Dubin havde inden TPC, på trods af afbud til The International, et forspring på kr. 900 til Korne og mere end kr. 1.000 til Monty på Order of Merit. Dubin skulle således sørge for at levere en af sine stabile performances og slutte i top 6.

Monty, der er kendt for at komme bagfra til TPC, vidste at han var ude på en svær opgave. TPC skulle vindes og Dubin skulle enten være helt uden for pointene, eller dårligere end nr. 8, men så skulle Monty vinde begge closest. Samtidig var fall finish i spil, hvorfor Korne og Bernies resultat til TPC ligeledes kunne blive udslagsgivende. Dubin startede dårligt til TPC men fandt det gode spil frem relativt hurtigt og selvom Monty vandt TPC, kom Dubin i klubhuset med en 79er. Samme score havde 4 andre i feltet, men Dubin havde gået den bedste bagni (netto) og sikrede sig en vigtig sjetteplads til TPC og afgjorde således det hele selv.

Som vinder af årets tour har Dubin cementeret sin position som den anden mest vindende spiller på touren når man tæller samlede toursejre – kun overgået af Ohl, der har vundet touren 5 gange. Til sammenligning har Monty vundet touren 2 gange og Claes og Raunstrup hver 1 gang.

Stort tillykke til Dubin med titlen som vinder at The PGA Tour 2011, der med bevægende ord under sin vindertale blev hyldet af medlemmerne under Champions Dinner.

THE BOARD

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER