PGATOUR99 Top Bar

VIDEO



RESULT

Ni forventningsfulde og glade PGA medlemmer trodsede de mange ”gode” grunde til at blive hjemme og mødte op til et overskyet og blæsende færgeleje i Helsingborg.

Selvom den danske sommerdag bød på kulde var der høj stemning fra start og da vi indfandt os på den skønne og snart familiære Scanlines færge med en varm kop barista i hånden var der kun en ting der optog folk… Hills Golf Klub! Dette storslåede anlæg der selv for den mest kritiske Golf Digest course rater burde indfinde sig blandt Verdens 100 bedste baner.

Det var ikke noget under at alle gav sig selv et meditativt moment da de stod på terrassen og beskuede den prægtige bane, hvis former og beskårede detaljer allermest mindede om en ung Brigitte Bardot kun iført kort nederdel, med hendes voluminøse cleavage… Et smukt syn!

Første hul, som nu er ændret til et relativt kort par fem hul, er banens absolut letteste udfordring og kræver minimum en par, hvis man skal gøre sig nogen forhåbninger om en decent score. Alle kom godt ud af startblokken, men det var som om The Big Almighty, som hævn for de sarkastiske bemærkninger om Tucks fatale åbning på selvsamme hul, åbnede op for sluserne og hældte både regn og torden over banen. Det valgte han så at gøre de næste 5½ timer - og Tuck, så meget snavs fik du altså ikke med på vejen ;)

Der tegnede sig hurtigt et billede; anden bold med Korne, Mike & Kussen var godt kørende. De vendte i 4,5 & 5 over -  hvilket var en fucking amazing score under de betingelser og på greens der løb 220 på stimpmeteren. Dums & Freddie havde det svært mens resten af feltet forsøgte at holde hovedet over vandet.

Da alt skulle gøres op med en kold bajer i hånden ( for det var der tid til takket være alle de mange afbud - TAK for det) havde de fleste faktisk klaret sig ganske imponerende. Korne, i særdeleshed, i en forrygende 74 netto (svarende til 64 brutto på Københavns) lagde ham i spidsen by a margin. Næste mand var Kussen i 78, hvilket også var godt gået, eftersom hans sidste runde var en crocketturnering i Virum Medborgerhus (det er da næsten det samme som golf, er det ikke?!) Med i førerbolden fik de følgeskab af Jensen i 79 og Mike i 80 – et kip med hatten til dem også!

Da golfen var overstået stod den på fest og røverhistorier og det skulle jeg så i allerhøjeste grad sige der kom på menuen. Alle grinede og grinede og grinede og grinede - og grinede og grinede – hold da op hvor var det sjovt at være med til The International - og så var der gu' hjælpe mig én der sagde "hvor ville det have været sjovt hvis der var flere der var taget med", og så grinede vi og grinede vi, indtil Jensen viste os et prolaps trick han kunne med sin numse…

Men ærligt talt, så var det en fantastisk aften, hvor alle de gamle historier var oppe og vende - og Slapper stadig ikke ville indrømme at han gnavede med en knægt i Holstebro!!!

Lettere dugøjede mødte vi op til morgenmaden, altså undtagen Freddie som for vild med sin sunday ice og aldrig kom med over på Lounge. Phil, kan du ikke gi' ham et kanonslag næste år så han kommer lidt i gang?! Korne havde også taget en rolig aften (havde et conference call med EK Kornerup ang. en nedlagt bygning i Tappernøje) og var i gang med sin femte eggs & bacon da natholdet kom ned til en hurtig continental. Slapper kampsvedte og var ved at trucke ud over buffeten og Lund lignede en mand der var blevet taget med tang da han blev født. Mike og Maddie sad nærmest på skødet af hinanden, men det gjorde de nok alligevel ikke, det var bare svært at se Miiike, da hans kampvægt er nede under 41 kg.

Anden runde skulle skydes i gang og alle var psyched - undtagen Dums, han var rigtigt psyched idet han havde skudt 97 i første runde (netto) og nu skulle der ske noget. Og det skulle jeg da love for at der gjorde. En fantastisk 75 netto (9 over par i turned) fortalte en historie om en man on a mission. Dagens bedste runde - godt gået!

I førerbolden var det uhyggeligt spændende (troede de) og efter en intens fight med hulkanter og suckers (læs regelreferat fra Maddie på Teetime) kom førerbolden ind i hvad de troede var den vindende score - men NEJ! Helt i det uvisse havde en lille thaidreng sneget sig ind i menageriet - han var ikke så pæn men hans finish var super (stem i øvrigt på PGAs pæneste sving på www.welovelund.dk).

I en en forrygende 76 kunne Claes Langfeldt, den dejlig dreng, nemlig liste sig ind et slag foran Korne og kåre sig selv vinder af The International 2011. Claes havde en samlet score i 158 (82, 76) og kunne næste tårevædet takke alle i en stort anlagt winnerspeech. På tredjepladsen kom Jensen, som med den placering spillede sig ind i førerbolden til TPC og ind på Ryder Cup holdet. Fjerdepladsen tog Kussen som vel nok havde sigtet efter lidt mere canoli. Slapper gik to super stabile runder og nappede femtepladsen, Maddie blev 6er og Monty og en detroniseret Mike G snuppede de sidste to pengegivende placeringer. Ol kæmpede sig en plads frem i feltet med sin 75 – det havde fortjent lidt bedre - mens Freddie nappede rosinen.

Det var en fantastisk tur - vi ses næste år - og vi kan næsten ikke vente!

THE BOARD

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER