PGATOUR99 Top Bar

WMP 2011

World Match Play er af mange betragtet som en af de sværeste turneringer at vinde, idet det kræver 4 til 5 rigtig gode og nervepirrende runder at vinde hulspilsturneringen der går under navnet The Langfeldt Trophy.

Årets finale blev afviklet onsdag den 24. september 2011 på Rungsted Golf Klub.

Overfor den 3-seedede Bernie stod den useedede og upåagtede Maddie, der dog på sin vej til finalen havde elimineret Tuck, the triple champion Monty og i semifinalen Ohl. Maddie havde således bevist at han havde fundet fordums tiders storspil frem, samt psyken når det gælder hulspil.

Bernie der er kendt for aldrig at vise nerver havde let og elegant på sin vej til finalen udraderet Slapper, Dubin og Jensen og var nu klar til gøre arbejdet færdigt på sin hjemmebane, for at kunne løfte det præstigefyldte trofæ for anden gang i karrieren.

Bernie leverede i finalen præcis det spil vi kender ham for. Snorlige drives og approaches lige på pinden. Maddie ramte ikke helt dagen og trailede bagud fra starten. Bernie var således 2 oppe ved turnet, som Maddie fik reduceret til 1 oppe efter 11. hul.

Rungsteds easy corner, 12. til 15. hul, blev dog afgørende for matchens udfald. Bernie var igen 2 op efter 14. hul og på 15. missede Maddie sin fugl med hulkant ud, hvorefter Bernie kvitterede med at dåse en 10-meter for Birdie og 3 oppe. På 16. blev Maddie tvunget til at forcere dormie og slog sin driver i højre under træet og på green var det hele således overstået – 4/2 til Bernie som således kunne løfte armene som champion for anden gang i karrieren i den legendariske The Langfeldt Trophy. Sejren betyder at Bernie avancerer på Order of Merit og samtidig kvalificerer sig til Plantation Course Event 2012. Stort tillykke til Bernie der vil blive hyldet til Champions Dinner.

På trods af nederlaget i finalen var Maddie tilfreds med for første gang i karrieren at have nået finalen i World Match Play, og med en god præmiepurse på 500 kroner begynder Maddie for alvor at blande sig i kampen om podiet på Order of Merit.

THE BOARD

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER