PGATOUR99 Top Bar

VIDEO



RESULT

Da alle 14 mand indfandt sig i Fam. Lunds nye sommerresidens begyndte sommersolen endelig at skinne. Al den dejlige frokost blev indtaget (i ganske store mængder) på terrassen og faktisk blev der hygget så meget, at tiden nærmest var ved at rende fra os. Men der blev dog foretaget den traditionelle, for CCC, underholdende lodtrækning. Det gav nogle meget interessante bolde - og med alle i hopla, inkl. Mor Lund der havde fået en flot buket blomster af Freddie, drog mandskabet af sted til Asserbo GK.

Raunstrups hvilepuls var omkring 150 da han sendte sit åbningsdrive af sted fra måtten - så folk skal ikke komme og sige at intensiteten er gået ud af PGA, nærmere det modsatte. De første meldinger fra banen gav de sædvanlige indikationer; Dubin og Ohl var 2 over par efter 6-7 huller og Toft var 2 over... HALLOO Toft, hvad sker der med den nye golfkomet - var der en ny tendens i PGA? Ja, indtil han nåede 9. hul, hvor tre lost og en 12er kostede en del momentum. Monty, der ellers vane tro havde været en tur i udlandet for at prikke endnu en top 100 bane af på kortet spillede ikke sindsoprivende, men greens var nu heller ikke som på The Straits!

Da Claes måtte træde af efter 11 huller (6 over) og indlevere en NR, men bestemt et stærkt kandidatur til årets PGAer, efterlod det Dumsbo og Maddie i en behagelig to-bold og tre timers male bonding i klubhuset i venten på de næstkommende bolde. Det havde dog en afsmittende effekt på deres spil og specielt Dumsbos flotte 79 netto gav ham clubhouse lead!

Og hvad skete der så ude på 3 hul? Ja desværre holdt skræmmeprofetien stik - 7ere, 8ere, og en enkelt 10er - tegnede et grumt billede. Dog fandt vi én par og det var sjovt nok hos den senere vinder, så det er måske et benchmark til næste års turnering...a par on three wins it!

I klubhuset blev der grinet og hygget - det var sgu dejligt at se alle drengene igen, efter den lange sommerpause. Og det gik fint i spænd med de fine sponsorpræmier fra Claes - så alt var fryd og gammen da Dubin kunne rejse det gamle nipling jern over hovedet og kalde sig vinder af CCC 2011 i en flot 75 netto. Han blev skarpt efterfulgt af Korne i 79 og Dumsbo ligeledes i 79, men med en ringere bag ni. Bernie blev fire med en 80er, efterfulgt af Monty og Toft ligeledes i 80. Maddie blev syver i 81 og en detroniseret Ohl kom ind i 82 og fik den sidste pengegivende placering.

Alt er uhyggeligt tæt... bare ikke i toppen, hvor Dubin er stukket eftertrykkeligt af fra feltet. Men med Dubins afbud til The International kan der stadig ske ting og sager i toppen, så intet er ovre før den tykke dame synger...

Til sidst skal det nævnes at Thuen gik en meget flot 84 og kun lige kom uden for pointene - flot og godt at have dig tilbage på banen...

Vi ses til et eventyr i Göteborg om et par uger...

THE BOARD

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER