PGATOUR99 Top Bar

VIDEO



RESULT

Med en varslende vejrudsigt over det meste af landet havde the almighty (eller Peter Tanev) ladet sol og perfekte golfbetingelser overstråle et lille område ved Löddeköpinge. Barsebäck Golf & Country Club præsenterede sig fra sin aller fineste side i fredags - perfekte greens, skakternede fairways og den dansende pinsesol som malerisk backdrop gav de 17 PGAere en dag de ikke glemmer med det samme. Det galdt i særdeleshed Slapper og Troels-Smith der havde valgt at køre med Toft, som i vanlig stil, kørte over to marker, igennem en lade med høns og op af 12. fairway for at nå sign-in til præcis 15:29:59.

Efter et par bevingede ord fra BCCC klubchef Per Linderoth (der som altid hilste PGA varmt velkommen) var vi klar til teeoff. Eller var vi?

16:07 havde fire mand i bolden. Sidste mand, Maddie Røstbjærg, havde meget uhørt, valgt at overhøre PGAs altid veltalende chairman, der i sidste moment havde valgt at lave en mindre boldrokade. Det medførte et større menageri som ultimativt gav en kraftig reprimande til Maddie, og en ny paragraf i R&R. God beslutning af den til lejligheden indtrådte regelkomité.

På banen blev de vanskelige betingelser hurtigt tydelige for de fleste. Dessau kom rundt i 125 slag og syntes faktisk han havde meget godt fat i spillet - det mente hans bold dog ikke. Mange lå og rodede i midt 90erne, og den første pengegivende placering var helt oppe i 85 netto. Her fandt vi Bernie, der jo ellers elsker en challenge, men det siger også noget om sværhedsgraden. Syvendepladsen sad Ohl på, højst overraskende, men han befinder sig dog stadig i toppen af Order of Merit. Sjettepladsen nappede Kus Kus, der med et mentalt breakdown på bagni havde fortjent bedre. Femtepladsen indtoges af en stabilt spillende Slapper i 84 netto og med den placering ligger han stadig ligger lunt i svinget og tager en velfortjent tur til Horsens som belønning, for at høre sit idol Bon Jovi. Mike G grindede sig ind på fjerdepladsen med 82 netto og er på vej den rigtige vej i tabellen. Podiet tilhørte Dubin i 81 netto, der udbyggede sin føring på Order of Merit, mens andenpladsen gik til Maddie i 80 netto, som nu kan lugte de førende spillere. Vinder, by a margin, blev den altid hårdarbejdende Monty, som med en 75 netto gik dagens bedste runde og vel nok ganske fortjent løb med sin 19. toursejr. Med sejren deler Monty igen førstepladsen på Tour Victories med Ohl og indtager en aktuel andenplads på Order of Merit – dér hvor Monty bedst kan lide at ligge inden TPC. Monty kvalificerede sig med sejren til Plantation Course Event 2012 og ser igen farlig ud efter nogle middelmådige resultater i sæsonens første events. Men det er stadig uhyre tæt i toppen, og alt kan stadig ske idet vi nu kun har rundet sæsonens første halvdel.

Alle takkede for en fantastisk dag, specielt Monty som via en kollektiv indsats fik sig en tur i poolen til at køle ned på. Dette er naturligvis fuldt dokumenteret og vil være at finde på siden inden længe.

Tak for en fantastisk dag på Barsebäck og på gensyn på Københavns og til starten af vores Fall afdeling af THE PGA TOUR 2011.

THE BOARD

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER