PGATOUR99 Top Bar

VIDEO



PHOTOS



RESULT

Med en verdensklasse runde til handicap – 73 netto med 7/8 – satte Freddie alle forhåndsfavoritterne på plads og sikrede sig sejren i Åbningsmatchen. Freddie leverede en fejlfri runde med 8 pars, 9 bogeys og en birdie og kunne dermed løfte armene som tourvinder for første gang siden 1999 hvor Freddie sejrede på Skjoldnæsholm, Old Course. Freddie ligger sig med sejren alene i spidsen på Order of Merit. Stort tillykke til Freddie.

Claes der spillede helt suverænt i efteråret 2010 viste at en vinterpause ikke betyder så meget og nappede andenpladsen i 74 netto foran Ohl, ligeledes i 74 netto, men med en dårlige bagni. Ohl kom ellers med en frisk sejr i bag'en og til trods for en runde i 2 bedre end til PCE, måtte Ohl acceptere en tredjeplads. Ohl indtager en aktuel andenplads på Order of Merit, kun 50 kr. efter Freddie.

Dubin, der trods flytning, bestyrelsespost i Københavns samt eget law firm, havde fundet tid til lidt træning, tog revanche for sin skuffende femteplads til PCE og spillede i sig i fin stil ind på fjerdepladsen og nappede på vejen begge closest. Dubin avancerer således til en aktuel fjerdeplads på Order of Merit.

Sidste års vinder af tour'en – Monty – måtte se sig henvist til femtepladsen, trods en god runde i 81 brutto – 77 netto foran Raunstrup i samme score, men med en dårligere bagni. Monty rykker dog ned på femtepladsen på Order of Merit, men har dog kun kr. 300 op til Freddie på førstepladsen.

Troels-Smith, der sidste år havde en skidt sæson, havde fundet noget af sit gamle spil frem fra gemmerne og leverede en fin runde i 78 netto og sikrede sig syvendepladsen. Røss sikrede sig med 79 netto den sidste pengegivende placering foran Bernie i samme score, men med en dårlige bagni.

Dagens helt store overraskelse var Mike der endnu ikke har fundet sidste års storform. Mike leverede en sjælden runde i 90'erne brutto og måtte se sig henvist til 15. pladsen. Maddie der vandt Åbningsmatchen 2010 på Vasatorp og som ellers plejer at ramme formen tidligt på sæsonen måtte ligeledes, overraskende, acceptere en 14. plads med 42 putts på runden.

Sæsonen er nu for alvor skudt i gang og det bliver spændende at se om Freddie kan holde den kørende resten af sæsonen. Ohl er tilbage hvor han plejer at være, Monty har igen lagt sig på hjul af de førende og Dubin, Raunstrup og Claes blander sig indtil videre i toppen. Sæsonen er dog lang og på nuværende tidspunkt er et forspring på selv kr. 700 ikke nok til at komme med nogen forudsigelser.

Thuen stod på alle måder for alle shots of the day. Et holet bunkerslag på 12. hul for en trible og et snit på fjerde hul fra tee – med driver – 1 grad til højre, ca. 18 meter.

Tak for en rigtig hyggelig dag på Simons der stod rigtig fint, tidspunktet taget i betragtning.

Også en stor tak til Michael Ohl for en god morgenmad. Det er en tradition som foreningen sætter meget stor pris på. Vi glæder os allerede til morgenmaden før TPC.

Allerede om tre uger er det major time på Tylösand til Scandinavian Masters, med ekstra præmiepenge i puljen og kr. 200 i appearance money. Det er en event man ikke vil gå glip af hvis man ønsker at blande sig i toppen og spille et verdensklasse anlæg. Nærmere info følger i invitationen.

THE BOARD

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER