PGATOUR99 Top Bar

RESULT



VIDEO

7 ud af de 9 kvalificerede tourspilllere stillede til start på en forrygende solskinsfyldt forårsdag der satte en passende ramme for denne event for den forgangne sæsons tour vindere og top3 finishes i majors.

Dubin havde grundet flytning af privat domicil ikke inviteret til pre morgenmad, men brand hyggeligt var det, da 7 glade og meget anspændte spillere sad foran en optændt pejs i The Albatros bar på et af Danmarks absolut bedte anlæg. Spillerene kunne lige nå at catche up efter fem måneder i golf eksil før tee off. Med alt den tid for hånden, havde de fleste udrettet store ting både på arbejds- og på hjemmefronten. Væsentligst af dette var nok at nævne at Maddie's knægt var startet til håndbold... hvilket fik flere til at byde ind med gode harpiks fifs…

Simons præsenterede sig, i forhold til tidspunktet, fortrinligt. Gode greens og fine fairways gjorde scoringsbetingelserne rigtig fornuftige, hvilket også kunne ses da alle 7 mand vendte efter ni huller i 6 over eller bedre.

Ohl, der havde slået "'opening shot" som forsvarende mester, havde fat i sit sædvanligt stabile spil og var to over efter ni. Men med kraftig vind på banen, kunne tingene hurtigt ændre sig. Monty kvikhookede sit teeslag på 10. hul i vandet (en detaljeret runde gennemgang kan findes på monty.se), mens Mike valgte at slå sit tredje slag på 12. hul en tur på c-sløjfen for derefter at følge op med en trible på 13. hul. Det tegnede et godt billede af, at sidste sæsons dominerende spillere ikke helt har fundet formen endnu. Raunstrup der havde fire-puttet på første green, fra 10 cm, (forklarede senere, at han havde arbejde en del med Troels Smith over vinteren) fandt formen på de bagerste ni og arbejdede sig stabilt op igennem det lille felt. Korne lå også godt til og alt var således helt åbent inden de sidste huller.

Ohl lavede en bobbelt bogey på 17. hul og satte en dør på klem, men lige lidt hjalp det. Den lille mand fra ydre Valby (eller et eller andet med V) gjorde det igen. Med en suveræn 76 netto, forsvarede Ohl sin titel og kan således kalde sig PCE 2011 champion og kan samtidig fejre sin 19 tour sejr – én mere end Monty. Sejren giver Ohl kr. 300 på Order of Merit og således naturligvis en aktuel førsteplads. Ohl der er kendt for minimum en top 3 placering til Åbningsmatchen kan således igen i år få en fantastisk start på sæsonen.

Raunstrup fik en flot anden plads i 78 netto og Monty nappede den sidste podieplads i 78 netto. Korne holdt fast i sit gode spil fra efterårssæsonen 2010 og sikrede sig fjerde pladsen, ligeledes i 79 netto. Dubin sikrede sig femtepladsen og Maddie sjettepladsen og den sidste plads i pengene.

Rosinen i PCE 011 (dagens Dessaú) og uden penge på kontoen blev Mike G, der til gengæld med et drømme huk på 14. hul (strid modvind par 3 spillet ca. 200 meter) vandt closest, små 3 meter fra pinden og hev en kop varm kaffe af dagens vinder F. Ohl.

PGA sæsonen er skudt i gang og til Åbningsmatchen på lørdag hvor hele feltet er med, bliver det spændende at se hvem der viser tegn på storform og kandidatur til at true de sædvanlige tour favoritter.

THE BOARD

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER