PGATOUR99 Top Bar
ÅBNINGSMATCHEN 2009
Vasatorp Tournament Course

RESULT

På et snorlige anlæg i Vasatorp åbnede den forsvarende mester, Raunstrup, matchen på første tee. Forventningerne til Raunstrup var store, men et stærkt felt tællende alle fra top 10 i 2008 gjorde det svært for den forsvarende mester at holde niveauet fra sidste år.

Monty der kom med en frisk sejr fra Plantation Course Event i bag'en var også af mange udråbt som en stor favorit, mens Ohl, Bernie, Mike, Dubin og de øvrige topspillere fra 2008 så stærke ud på papiret.

Monty lagde rigtig skidt ud med en dobbelt bogey på første og en bogey på andet hul, men herefter var vinderen af PCE helt suveræn. Med en netto 75'er satte Monty endnu engang resten af feltet på plads og sikrede sig sejren i Åbningsmatchen - sin 15. sejr på touren.

Dermed indtager Monty førstepladsen i tourvictories, som Ohl ellers har siddet solidt på i mange år.

Ohl kom ligesom Monty godt ud af det med Vasatorp og spillede en af sine sædvanlige gode runder, 77 netto, og sikrede sig andenpladsen i Åbningsmatchen.

Dubin der normalt først begynder at vise sig fra sin skarpe side senere i sæsonen fandt også det gode spil frem og leverede en netto 79'er og tog tredjepladsen foran en anden udråbt favorit til at vinde OoM 2009, Bernie, der ligesom Dubin gik en 79'er netto, men med en dårligere bagni.

Mike der altid er med fremme sikrede sig sjettepladsen med en 81'er netto, mens den forsvarende mester, Raunstrup, måtte se sig henvist til syvendepladsen med en 83'er nettto.

Dessau nappede, med en 84'er netto den sidste, men vigtige, pengegivende placering i Åbningsmatchen.

Vasatorp, Tournament Course var i en klasse for sig, og har potentiale til næste år igen at danne venue for Åbningsmatchen, med mindre The Board overgår sig selv og finder endnu en perle frem.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER