PGATOUR99 Top Bar
TOUR PLAYERS CHAMPIONSHIP 2008
Rungsted

RESULT

Årets sidste turnering, årets anden major, kulminationen på en stor PGA sæson, den tiende sæson, indledtes sædvanen tro hos Michael Ohl til en god morgenmad og udlevering af ny uniform

Ankomsten til Rungsted op langs alléen i fuld sol og let vind og med nerverne godt placeret hos Mike og Raunstrup vidnede om at årets anden major ville blive noget helt særligt.

Vi ville i år få en ny tourvinder og spørgsmålet var kun hvem af de to der havde styr på spillet og nerverne.

De fleste tourspillere kom godt afsted med pæne drives midt i anlægget, og der blev allerede talt om at TPC ville blive vundet i en lav score i år. Nogle enkelte var ude af det allerede efter andet hul, mens Monty med en eagle på 1. hul og 3 under efter 5 lignede en mand i form.

Alt imens at fokus var på Raunstrup og Mike's interne dyst spillede Monty en fantom runde i 72 netto og på 18. hul kunne han få desenner om at en par ville vinde, eftersom Dubin var clubhouse leader med en rigtig god 73 netto.

Med en sikker 52 grader på pladen og et dejligt to putt kunne Monty løfte The TPC trophy for første gang i karrieren og dermed sikre sig sin 13. titel på tour'en, kun én færre end Ohl.

Dubin holdt fast i andenpladsen mens Raunstrups 77'er netto var nok til at sikre ham tredjepladsen.

Kussen der kun havde efteråret til at sikre sig en plads på Ryder Cup holdet kom ind med en god 79 netto og tog fjerdepladsen, mens de øvrige i pengene, alle i 80'erne netto, blev Slapper, Freddie, Blædel, Gorm og Røss.

Stort tillykke til Monty der med sejren i TPC vandt karrierens anden major

Til Champions Dinner hos Daniel Lets´ Private Dining blev der serveret suveræn mad og vin og alle årets tourvindere blev behørigt fejret.

Raunstrup drak pagne af trofæet med de store ører, holdt winner's speach og måtte forlade begivenhederne før kl. 24:00 i en ubehagelig brandert.

Ryder Cup holdet blev præsenseret og Captain uddelte Captain's picks til Blædel og Freddie.

Sædvanen tro var der taler og afstemning om årets PGA'er og Mike blev med en sikker overvægt af stemmer kåret som årets PGA'er anno 2008.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER