PGATOUR99 Top Bar
SCANDINAVIAN MASTERS 2004
Örkalljunga

RESULT

Den lille mand fra Vedbæk gjorde det igen... Ohl vandt Scandinavien Masters og den grønne jakke med en margin på 6 slag ned til nærmeste contender MG. Med sejren har Ohl lagt sig i spidsen på World Rankings - en placering som han efterhånden har taget patent på.

Mike ser dog ud til at være manden der skal slå Ohl af pinden i år. Med en rigtig god første runde og en nogenlunde anden runde tog Mike andenpladsen i SM og ligger kun et point efter Ohl på WR. Mike holder dog stadig fast i førstepladsen på Order of Merit med en fisk ned til Ohl.

Kornerup har trods afbud i første turnering fået indhentet det tabte, og har med tredjepladsen i SM indtaget en delt tredjeplads på WR og holder tredjepladsen på Order of Merit alene.

Monty kom efter en skidt første runde og en rigtig skidt frontnine på andenrunde stærkt igen med 4 birdies på backnine og sikrede sig fjerdepladsen.

Dubin var også med fremme, men han må ligesom de sidste to år erkende at sekundære placeringer ikke bringer ham tilbage til fordums tider hvor han totalt dominerede tour'en. Der er forlængst sket et tronskifte med Dubin som abdisent.

De følgende placeringer blev besat af Gorm, Blædel, Røssberg og Kosakewitsch.

Sidste års Champion Slapper kunne ikke finde storspillet frem og måtte pænt overrække den grønne jakke med en tåre i det venste øje med kommentaren: "Den jakke fik man ellers rimelig meget f!&%e på".

En anden stor overraskelse var at formstærke Søren J totalt faldt sammen på en ellers perfekt golfdag.

Örkalljunga - ikke sidste gang vi har spillet der. Uhyggeligt anlæg.

Tak for en god dag i det svenske med pyt i pande og Körv.

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER