PGATOUR99 Top Bar
TOUR PLAYERS CHAMPIONSHIP 2003
Rungsted

Den lille mand med det store golfpotentiale gjorde det igen. Med en suveræn nette 72'er cementerede Ohl sin dominans under årets tour. Sejren i TPC var Ohl's 7 sejr i en PGA-event. Samtidig skrev Ohl sig ind i historiebøgerne som den første spiller på tour'en der har forsvaret sin titel som vinder af The Players Championship. Ohls kr.950 var nok til at bringe hans career earnings op over kr.10.000. Den mand kan leve af det lort.

Stort tillykke til Ohl med sejren på World Rankings og Order of Merit og dermed vinder af THE PGA TOUR 2003 - en værdig vinder som også blev hyldet med manér af sine fellew tourspillere under Champions Dinner på Zoo Bar.

Bomhoff fandt tidligere tiders storspil frem og sikrede sig med en netto 76'er den nødvendige andenplads der ville give direkte adgang til Ryder Cup'en.

Lundgren der ellers lå fire over par efter to huller viste spil i særklasse på de sidste 16 og sikrede sig med en netto 77'er tredjepladsen og avancerede dermed fra en femteplads til en andenplads på World Rankings - 36 point efter Ohl.

Raunstrup leverede også godt spil i TPC og fik en sjælden topplacering - en fjerdeplads med en netto 77'er.

Bernhoft viste også tænder og sikrede sig femtepladsen med en netto 78'er og dermed blev det en realitet at han for første gang har sikret sig direkte adgang til Ryder Cup'en med en samlet 9. plads på Order of Merit.

De næste placeringer blev besat af hhv. Røssberg, Kornerup, Dessau og Søren J.

Tak for en fantastisk golfdag med morgenmad, TPC og Champions Dinner. Tak til Ohl og hans forældre for lækker morgenmad. Vi glæder os til næste år.

TPC var samtidig årets sidste PGA-turnering og vi vil allerede nu sige tak for en suveræn sæson der har budt på alt det der gør PGA til det helt specielle det er. En perfekt måde at fejre 5 års jubilæum på. THE PGA TOUR 2004 - Vi glæder os...

The Board

 

©PGATOUR99 @WEBMASTER